Dag 8: ett ögonblick

herregud kom ju på en sak till så måste uppdatera...
den dagen ja gick å gjorde ett gravtest, visste inte ens att ja var gravid, blev så himla glad när hon kom ut å sa att ja starkare + på stickan än dehär kan man inte få sa hon. å guuuud så glad jag blev

bästa ögonblicket i livet är ju när sonen kom till världen, finns nog inte så mycke bättre än de =)
21 juni 2005 =)
kom med snitt för ja har för smalt bäckenben så kommer aldrig kunan föda normalt, OM int ebarnet väger runt 2 kg.
låg på uppvaket lääänge för ja frös så himla mycke, hade två täcken å en flält under täckena som blåste varmluft å endå skakade jag.

men behöver nog inte bry mig så mycke mer om de, för ja ska nog inte ha fler barn, tror inte min kropp orkar med de.

sen finns de ju andra bra ögonblick, som t.ex syskonsbarnens födsel =) helt sjukt att de är 15 år sen första kom.. lilla "kroken"

sen ox¨när ja skulle operera hjärtat, när läkarna säger att ja kanske måste få pacemaker om dom gör minsta lilla fel, guuud vad nervös jag blev då. så då fick min syster komma ner å bestämma. å idag lever ja utan maskin i kroppen, så de gick ju bra.

har tyvärr inte så mycke å skriva om detta tror ja
är på lite halvtaskigt humör, men ha rju uppdaterat bloggen iallafall =)



Dag 7: min bästa vän

oj, tror inte ja kan sätta fingret på vem som är min bästa vän. har inte så många bra vänner. men har olika bra vänner vid olika tillfällen
madde är en väldigt bra vän som man kan berätta å prata om de mesta å hon kommer alltid med väldigt kloka råd =)
koskinen, å viggo å hjalle är mina nog väldigt bra killkompisar på åland. koskinen kan man berätta allt till.
tezzy i sandviken är oxå en vääääldigt bra vän, men vi träffas inte så mycke tyvärr =(

sen mamma å min syster är ju oxå som en slags vän ibland.

å inte att förglömma sarah min bästaste reskompis =)

men dom som är mina bra vänner vet om de. =)









Dag 6: min dag

halvt medvetslös vaknar man när alarik vaknar å ska ha frulle. sen går vi till dagis, de var inte de lättaste å dra han på boben när de är rena isgatan ute...
kommer hemå då käkar ja frulle sen lägger ja mig å läser, men då somnar ja ju å vaknar inte förrens sent typ halv 4 :/ så vara bara å masa sig upp å hämta sonen på dagis, hem å käka lite sen köra iväg han till sin farmor för att sedan bege sig på en timme bodycombat å 45 min kettlebells =)

sen blir de lite sen middag å kvällsmat för sonen sen lite slösurfning å väntan på att sonen ska somna så ja sedan kan gå i duschen. precis före ja ska in i duschen kommer frun hit =) <3 tucktar henne lite eftersom hhon är trött för hon har varit vaken över ett dygn.
eftre duschen blir de å lägga sig å läsa, har börjat på en mycket bra bok idag, så svårt å sluta läsa.
så ja nu ligger ja här i sängen medans frun sover brevid å ena katten ligger halv ovanpå mig å kurrar. så nu är de bara sova kvar så man orkar upp imorron, för sonen ska tidigt till dagis för dom ska å simma



Dag 5: min definition av kärlek

sånthär tycker jag är himla svårt, jag har alltid hafts vårt å uttrycka min kärlek i ord.
men kärlek för mig är väl att man kan lita på personen i fråga till 110%, att man inte ska vara svartsjuk, lite svartsjuka är gulligt dock tycker jag. jag har själv varit ganska svartsjuk person, men de har blivit mycke bättre =)
sen att man ska kunna ha konflikter å bråk utan att "ja men nu gör vi slut då" å hatta fram å tillbaka, sånt är bara påfrestande för både kropp å själ.

men sen finns de ju olika slaks kärlek, ja har ju en viss kärlek till min son å en annan till min släkt.

min son är mitt allt, skulle ja inte ha honom vete gudarna om ja skulle ha orkat med allt skit ja gått igenom dom senaste åren. hoppas han en dag kommer förstå hur mycke han betyder för mig.

men min kärlekkärlek går just nu av hela mitt hjärta till min flickvän jennie. hon byter oxå himla mycke för mig...
hon är nog allt man kan tänka sig. hon gör mig så himla glad å pirrig =) helt sjukt hur de har varit så som vi har hållt på å flack fram å tillbaka i flera års tis, men nu hoppas ja äntligen att de kommer vara vi å de vääääldigt länge.

finns tyvärr dom som inte tycker om när de blir kärlek mellan samma kön, men de struntar jag i, för så bra som ja mår nu har ja inte mått på väääldigt länge. men som tur är så mina vänner å min släkt (dom flesta av dom) har godkänt de å bryr sig inte dom tycker de bara är bra att ja är glad å mår bra



E <3 J

Dag 4: vad jag åt idag

har inte ätit nått idag än, så skriver vad ja åt igår istället =) åt två havreknäckemackor med lördagskorv å en halv äppel/kanel risifrutti till frulle, til llunch åt ja pytti panna å ägg, till mellis 2 bananer å ett glas vatten å till middagen blev de n¨tt snabbt eftersom ja hadfe varit å tränat å klockan var mycke så de var nå lax med färdig sås ovanpå som man kastar in i ugnen bara å krocketter men gott var de iallafall =) så så mycke lyxigare än så var inte min dag igår...så trist å laga mat åt sig själv bara ju

sätter in lite nilder nu å då blir så trist annars

OBS bilden ahr inget med texten att göra :P


så trist utan bilder så sätter in lite olika bilder ibland...     OBS bilden har inget med texten att göra

dag3: mina föräldrar

mamma: lena född 55. bor i ockelbo långt ute i skogen, man vågar knappt gå ut där för de är fullt med björn å div läskiga djur... hon är gift med janne. och har två hundar å en katt. sjukpensinär för hon har värk i kroppen, tycker himla synd om henne för när hon har sina värsta dagar så mår hon inte alls bra =( hon är en klippa å ställer upp å är barnvakt när ja behöver ha de. en stor eloge för de pappa: jan-erik född 55. bor i sandviken i en supermysig lägenhet, med passligt avstånd från centrum. han har oxå värk i kroppen, nacken å rygg... så ni kanske förstår vart ja fått min värk ifrån. han är arbetslös just nu. han älskar å gå på bandy. eller sitta nånstanns vid nån sjö med sin husbil.

Dag 2: min första kärlek

hade väl nå små ungdomsförälskelser.. men inget så allvarligt tror ja.
så de blir nog sonens pappa de... 7 år var vi tillsammans.. förlovade oss efter att vi varit tillsammans i 9 mån.
köpte hus(när kommer ja ej tyvärr ihåg) för vi hyrde de ett bra tag före å sen blev ja gravid hösten 2004. 21 juni kom alarik åke fridolf söderlund till världen. dock höll de bara ett år ca efter de. vi växte nog ifrån varandra lite eftersom vi blev tillsammans när ja var 17.

finns inte så mycke å berätta om de, de är så längesen nu känns de som... har ju iallafall världens bästa son som ja fick med honom å de är inget ja ångrar

Dag 1: berätta om mig själv

Jaha vad ska man börja med då.

bor på åland med min son alarik på 5½ år, vi bor i en trist å gammal tvårums lägenhet. drömmen är väl att få bo i hus... men svårt å hitta här på denhär holmen.
vi har även tre katter i vårat hem, långsvans, pingel å lisa.

all min släkt bor i sverige. lite trist man träffar dom inte så mycke, dyrt å åka dit å dom har inte så mycke tid å komma hit å hälsa på =(

som tur är har man världens bästa flickvän, vi har varit tillsammans i lite över 2 månader å hoppas de blir mycke längre än så.

är för tillfället arbetslös =( jobbar vanligtvis som bartender å servitör. men dåligt med jobb nu när de är vinter =(

men de finns ett plus med att vara arbetslös, men hinner träna massor då =) ja tycler om å träna för då får ja inte ont i kroppen å på köpet så går man ner i vikt oxå =)

ja älskar piercingar å tatueringer, kommer nog aldrig blir nöjd med de ja har,de smyger sig dit lite nytt hela tiden =)

ja är en tös med väääääldigt kort stubin, tyvärr, å de är ganska jobbigt ibland, men som tur är är ja väldigt kortsint =) annar skulle ja nog gå runt å vara sur jämnt. men ja kan även vara en väldigt sprallig å glad person om ja umgås med rätt personer. älskar å skratta. de får en att må så bra =) kan ju även vara allvarlig om ja måste.... är en person som gärna lyssnar på när folk vill prata av sig å så.

ja nu vet ja inte riktigt vad ja ska skriva mer... så nu får man vänta tills imorron å skriva om nästa tema =)

ska försöka mig på denna lista tänkte ja =) om de nu är nån som läser min blogg

Dag 1: berätta om mig själv
Dag 2: min första kärlek
Dag 3: mina föräldrar
Dag 4: vad jag åt idag
Dag 5: min definition av kärlek
Dag 6: min dag
Dag 7: min bästa vän
Dag 8: ett ögonblick
Dag 9: min tro
Dag 10: vad jag är tacksam för idag
Dag 11: mina syskon
Dag 12: vad jag har i min väska
Dag 13: den här veckan
Dag 14: vad jag hade på mig idag
Dag 15: mina drömmar
Dag 16: min första kyss
Dag 17: mitt favoritminne
Dag 18: min favoritfödelsedag
Dag 19: någonting jag ångrar
Dag 20: den här månaden
Dag 21: ett annat ögonblick
Dag 22: någonting som gör mig upprörd
Dag 23: någonting som får mig att må bättre
Dag 24: någonting som får mig att gråta
Dag 25: en första gång
Dag 26: mina rädslor
Dag 27: mitt favoritställe
Dag 28: någonting jag saknar
Dag 29: mina mål
Dag 30: ett sista ögonblick

RSS 2.0