de är nu de kommer märkas

vilka som är ens riktiga vänner å som ställer upp

helgen över då

åkte till kvarbo i fredags å gick på vikingamarknad å sov i båten. de var mysigt. alarik badade halva kvällen, fick dra upp honom vattnet typ när han skulle sova.

på lördagen åkte vi mot föglö å käkade lite kräftor å så där. alarik fångade massa fiskar å maneter med en håv som han hade i en stor balja. på söndagen bar de av hemåt igen å vid bryggen stog madde å lina å en skadad svensk å väntade på oss. stog å pratade lite skit sen åkte vi å käkade glass. tack för erat besök, de var uppskattat kan ja säga :)

ny frisyr

jo för tusans ja var ju å klippte mig oxå.
tack tack madde de blev jättefint, synd bara att plattningen inte håller i evighet

veckan

blev ju sjukskriven i måndags efter mitt drövvel å skurit upp armen. men har gjort en massa skoj å mysigt.

igår åkte ja å tommy ut med båten å la till vid en klippa å satt där å lyssna på musik å ja kastade lite med kastspöet, å drack lite cider, senare på kvällen så åt vi kräftor sen gick vi å la oss å tittade på film å åt jordgubbar. gissa om de var mysigt å somna i båten :-) de gör ja gärna om igen :)

idag har ja inte gjort så mycke, har grillat å sen var ja till mikaela å sen var ja en sväng till klubben. där var de trevligt folk. får se hur de blir i helgen, skulle vilja vara där hela helgen å festa med dom, men så lär de väl tyvärr inte blir ....

saknar sonen oxå... har inte sett han på länge nu :(

lillängen

ja de var en underbar kväll, morron. badade, sansade drack, lyckades även skära mig på en plåt på takluckan, så de skulle ha behövas sy egentligen, men de var lite svårt på föglö, så idag var ja till HC så fick de omlagt å sen en sjukskrivning till torsdag.
hade trevligt grannar oxå. sen var de ju vissa som lyckades bada fast de inte var meningen haha

ny blogg

Jaha om ja oxå ska ta å skaffa en blogg då :)

idag åker vi iväg till Lillängen på Föglö. Hoppas de blir skoj; de blir jag, tommy, jon, sandra, dennis å tony.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0