Dag 17: mitt favoritminne

de blir ju tyvärr lite liknande som de var ett inlägg i början.

så de blir väl typ den dagen jag fick reda på att jag var gravid å de dagen alarik komm till världen kan nog inte finnas så mycke bättre minne än den dagen man föder sitt egna barn. dock är han ju född med snitt men.

sen passar de väl ganska bra in idag oxå eftersom ja har förlovat mig. =)

sen är de väl oxå den dagen man fick körkort t.ex. å när ja fick mitt lastbilskörkort, ja men guuuuud va nervös jag var då när ja skulel köra upp =)

10de bilden: någon du tycker är väldigt snäll

oj dehär kan bli svårt. tycker många är snäll, men på olika vis...
som mamma, pappa, syster, systerdotter bl.a är ju snälla sen har ja ju kompisar som är snälla. min son är snäll.
så svårt å välja bild. så jag lägger upp en bild på mig själv :P en gammal bild... så slipper ja välja vem ja ska lägga upp bild på =)


förlovning =)

jag frågad emin flickvän igår om vi skulle förlova oss å de ville å jag blev så glad då å tror hon blev himla förvånad. för ja är inte en sån som är så speciellt romatisk av mig :P
så nu har ja en ny ring på mitt finger å de känns så himla overkligt men härligt.

träning har de varit dåligt med i helgen plus att vi var på kalas i söndags å då blev de massa godsaker så man fick ju sjukt mycke ångest
men idag har ja varit på zumba 45 min å gymma 40 min. skulle gå ut å gå när ja kom hem, men han inte för hade så himla mycke å göra på stan å sen hem å hämta sonen från dagis

Dag 16: min första kyss

oj jag har ingen aning om de, de är ju typ 511 år sen, å med mitt minne så är de svårt å komma ihåg...så tyvärr blir de inga smaskiga detaljer denna gång =(
men måste ju skriva så man får komma på ny dag :P

9de bilden: någon i din släkt




min underbara mamma, skriver inte så mycke mer, för ska ja skriva allt så blir de så långt, jag tror hon vet att hjon betyder himla mycke <3

8e bilden: en bild på någon du saknar


7e bilden: en bild du aldrig lagt upp


6:e bilden: en bild på dig å en vän du inte varit med på länge


5:e bilden: en bild på dig för längesen




å ja lovar, ja ska aldrig se ut sådär igen....

Dag 15: mina drömmar

Mina drömmar... jag har många drömmar.
bl.a att få bo i hus med en tomt med lite fruktträd å bärbuskar å så. de finns inge ljuvligare än å få klippa gräsmattan en riktigt solig dag =)
hålla på å poa på gården å inne, ja allt skulel bli så himla mycke trevligare. än å sitta i denhär jävla ruttna lägenheten. så sjukt trist.

sen skulel ja vilja lära mig spela ståbas, hur häftigt är inte de då? men ja har jättesvårt med alla instrument så de får nog bli en dröm, får nöja mig med å titta när andra spela =)

att få ha en jänkare hör oxå till en av mina drömmar =) tänk å få ha en egen bil med v8 i å glida omkring med på sommaren, helst cap då förstås oxå =)

sen att få operera min mage står ganska högt upp på listan, tyvärr är ju de väldigt dyrt så måste ju ha ett jobb före de å kunna spara ihop. för ja kommer aldrig kunna tycka om mig själv före de tyvärr.

se är lite av mina drömmar =)

4:de dagen en tid du saknar


3:de bilden: en bild på en i familjen


2a bilden: en bild på dig själv


Dag 14: vad jag hade på mig idag

idag har ja svart tshirt mina väääldigt sexiga illgröna mjukisbyxor trosor å bh å mina snygga strumpor som är alldeles för stora som ja fått av mammas gubbe men dom är sååå sköna för man drar upp dom enda till knäna =)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycke med.




räknas dehär som å umgås med :P

annars är de frun eller sonen. umgås inte med så många andra tyvärr.

lägger in en till lista här så de händer lite i bloggen =)


Dag 13: den här veckan

är väl mest tränign på schemat, men ja har jobbat två dagar denna vecka. på pectus. tyvörr fick dom inte fortsatt med de som vi höll på med så blev bara två dagar.

idag åker alarik till mormor i sverige så blir barnledig i helgen fast ja skulle haft barn. men blir bara å slappa tror ja, tänker inte festa iallafall... orkar inte med nå sånt... de bara förstör...

så mina dagar är typ äta träna, skita äta sova :P se lite på tv däremellan :P

Dag 12: vad jag har i min väska

kort inlägg idag blir de...
jag har ingen väska... jag går aldrig med väska, förutom när ja ska bort nånstanns en längre tid.. men handväska t.ex finns inte hos mig

Dag 11: mina syskon

jag har ju iofs bara ett syskon, men de är inte så bara de heller =) inte om de är världens bästa syster =)

hon heter mia, är gift med mackan å har tre kids, julia, alma å indra. helt sjukt, äldsta systerdottern är 15 bast... tiden bara susar iväg.

vi bråkar nästans aldrig, kommer inte ihåg att vi bråka speciellt mycke när vi bodde hemma heller, men kan ju bero på att hon är mycke äldre än mig å aldrig var hemma :P
vi har varit rejät osams en gång å de varade ganska länge, men som tur var så redde de upp sig. för tror varken hon eller jag mådde speciellt bra då.

hon bor i ett jätte fint hus, suturäng eller vad de heter. som tur är har dom ett datarum där ja får sova när ja kommer å hälsar på..

vi är nog ganska lika vrandra oxå, ett jävla humör, dock är hon långsint å ja kortsint (enligtmig). vi har ont i kroppen båda två så ja de går i arv verkar de som. hoppas kidsen ninte får samma bekymmer. dock har hon 100 gånger bättre ordningsinne än vad ja har...

men men hon är himla bra som syster ändå, vi tycker inte alltid lika om saker, men de går å prata med henne om man har problem.


Dag 10: vad jag är tacksam för idag

gud vilket svårt inlägg.
jag är tacksam för att ja inte är sjuk, tänkte ja skriva men har ju konstant värk så ja vet inte de heller.
men tacksam för att ja har världens bästa son. och att han föddes frisk. skulle ja inte haft honom, skulle jag nog ha gått under många gånger.

tror de är många i dagens samhälle som inte är nöjd med sitt liv, mycke vill ha mer liksom.man är aldrig tacksam för vad man har :(

tacksam över min släkt att jag har den, men tyvärr bor alldeles för långt borta =(

men som livet är just nu är jag inte alls nöjd, trivs inte i min lägenhet, vill ha en större eller ett litet hus.  vore ju även lite mer underlättande om man hade ett jobb t.ex



vilket kaos...

ja usch ja vilket krackel de har varit nu i flera dagar, men de är väl så, ja får försöka bita mig i läppen bara. men ja blir ju sååå fruktansvärt kall å stänger av allt... men de kommer nog aldrig bli lika bra som de var förut.. å de känns ju lite trist..

ja vill verkligen inte bli en bitterfitta igen, så är de bara.

men å leva ihop med nån halvtid de är inget för mig, då är ja hellre ensam å lever mitt eget race å gör som ja vill, komma å gå som man vill bara.


Dag 9: min tro

jag har nog ingen speciell tro alls. tror inte på att de finsn nån gud iallafall. för isåfall skulle inte världen vara så orättvis som den är.
jag tar mest en dag i taget å ser vad som händer.

alla har rätt till kärlek å bra kärlek tycker jag.

RSS 2.0